15%

Ulje Cmimesh

Per cdo produkt

Kodi Promocionit

Zbritje2019

Llamba Albalight

Tek Albalight do te gjeni Llamba te ndryshme, nga  versionet e thjeshta elektrike tek llampat  me halogjen apo me filament LED.

Nese kerkoni produkte cilesore Albalight jua siguron ato. Cdo Llambe apo produkt tjeter elektrik eshte produkt i prodhuar sipas standarteve Italiane.

Albalight sh.p.k sjell per tregun shqiptar  produkte cilesore te prodhuara ne Itali per tregun Europian.

Tregu i produkteve elektrike ne shqiperi eshte i mbingakuar me produkte jo cilesore per kete arsye Albalight ka marre si iniciative qe te sjelle ne tregun Shqiptar produkte te prodhuara sipas standarteve Europiane .

Albalight ju sjell nje larmishmeri produktes te ndryshme ndricimi si, Llamba ,Ndricuesa, Ndricues Karburantesh Ndricues Rruge, Ndricues Toke ,Panele ,  Profile AluminiProzhektor Sensor Shirita LED ,Spote Transformator dhe cdo produkt tjeter sipas standarteve Europiane

LLamba LED me cilesi dhe kualitet te certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015
LLAMBA LED me cmime te ulta dhe me produkte LED per me cmime te lira.
Per produkte elektrike dhe instalime elektrike me  produkte te prodhuara sipas standarteve Europiane.