15%

Ulje Cmimesh

Per cdo produkt

Kodi Promocionit

Zbritje2021

Spote Ndricimi Led nga Albalight. Spote ndricimi te prodhuara sipas standarteve Europiane. Vizitoni sallën ekspozites se Albalight  prane Rruges  Teodor Keko, Unaza e Re, Pallati Pelivani, ne Tirane per te pare nga afer produktet tona.
Spotet e ndricimit  LED nga Albalight, kane cilesi dhe jetegjatesi.