Produkte industriale

Produkte industriale nga Elettrocanali.

Per produkte industriale cilesore te prodhuara sipas standarteve Europiane
Produktet elettrocanali ndahen në 5 familje të mëdha produktesh. Secila identifikohet lehtësisht nga një ngjyrë e ndryshe, e cila identifikon seksionet e produkteve, Një total prej mbi 4.000 artikujsh: praktikë, funksionalë, që plotësojnë pritjet klienteve, të testuara dhe të sigurta.

Elettrocanali ofron një gamë të plotë produktesh qe  mund të plotësojnë plotësisht nevojat e instalimeve me tension të ulët në përdorimin industrial, tregtar dhe shtëpiak.