15%

Ulje Cmimesh

Per cdo produkt

Kodi Promocionit

Zbritje2021

Llamba LED per nje ndricim sa me te bukur  dhe me kosto me te ulta per ambientin tuaj.

Ndricim me llamba LED eshte nje ndricim i cili behet me teknologjine me te fundit te ndricimit.
Ndricimi me llamba LED ka shume benefite per klientet apo dhe per ambientin.

Me perdorimin e Llambave LED arrihet te kursehet deri ne 25% te shpenzimeve nga ndricimit me elektricitet,por edhe jetegjatesia e tyre mundeson ulje te kostove per klientin.

Produktet e OLA LED jane produkte cilesore te prodhuara sipas standarteve Europiane. Produktet OLALED jane produkte cilesore me cmime te ulta.

Albalight ju sjell nje larmishmeri produktes te ndryshme ndricimi si, Ndricuesa, Ndricues Karburantesh Ndricues Rruge, Ndricues Toke ,Panele ,  Profile AluminiProzhektor Sensor Shirita LED ,Spote Transformator dhe cdo produkt tjeter sipas standarteve Europiane

LLamba me cilesi dhe kualitet te certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015