meanwell

E themeluar në vitin 1982, MEAN WELL është një nga prodhuesit e paktë në botë të përkushtuar për produktet standarde të furnizimit me energji elektrike. Ajo renditet në vendin e 5-të në prodhuesit globalë të furnizimit me energji elektrike (prodhim DC) sipas një raporti nga Micro Technology i lëshuar në Mars, 2019. 99% e shitjeve MEAN WELL janë të produkteve standarde të furnizimit me energji të shitura nën emrin e markës MEANWELL. Produktet e katër ndërmarrjeve të tjera janë ODM / OEM.

MEANWELL ka punuar si një “partner i besueshëm” me klientët, furnitorët, kontraktorët dhe punonjësit për të krijuar marrëdhënie të qëndrueshme të besueshme reciproke të bazuara në frymën e “qëllimeve të mira”.