Trende Dizajni e Ndriçimi për vitin 2019-2020

Zgjedhja e ndeshjeve të reja të ndriçimit për shtëpinë tuaj mund të jetë edhe zbavitëse dhe e madhe në të njëjtën kohë. Ka shumë zgjedhje, nga vendimet e projektimit deri te mundësitë e shumta të llambës.

Konferenca e fundit e ndriçimit të Light inovation në Dallas theksoi disa tendenca të reja për vitin 2019, duke vërtetuar trendin e industrisë për të adoptuar teknologjinë e ndriçimit LED.

Llampa LED per nje dizajn unik.

Një prirje e madhe e dizajnit për vitin 2019 është Midcentury Modern, siç është përkthyer nga shumë prodhues të ndriçimit, përfshirë Kichler, Progress Lighting, Hinkley dhe Sonneman. Ky trend reflekton në vitet e 50-ta dhe 60-ta të shekullit të kaluar, duke shprehur dëshirën për kohë më të thjeshta dhe një qëndrim të nënvlerësuar, pak më shumë. Këto dizajne luajnë mirë me çdo dekor, nga dhoma moderne në ato më tradicionale, meqë linjat e tyre të pastra përzier lehtë.

Një tendencë tjetër është edhe pajisja e tepërt, duke përfshirë llambat, pendantët dhe veçanërisht tifozët e tavanit. Llambadarët me shumë nivele duken të mëdhenj në një hyrje të tavanit të lartë ose në hyrje, duke mbushur hapësirën dhe duke drejtuar lart lart. Pendants mëdha mund të punojnë në hapësira të mëdha ose të vogla; është mirë që të përdorni shumëfishet në hapësira më të mëdha, por një varëse e tepërt në një hapësirë ​​më të vogël e bën një ndikim të bukur. Stilet e Përparimit të Ndriçimit të vitit 2019 përfshijnë pendantët e tepërt për të bërë një deklaratë të guximshme në një tavolinë dykatëshe ose tavan të katedrales.

Tifozët e tavaneve po bëhen gjithnjë e më të mëdha, duke bërë një deklaratë të madhe të dizajnit, duke dhënë një qarkullim mbresëlënës të ajrit dhe duke ndihmuar në uljen e kostos së energjisë.

Popullariteti i përfundimeve të ngrohta ka frymëzuar dizajnuesit e ndriçimit për të shtuar shenja të reja në ari të ngrohtë, tonet e butë të butë dhe madje edhe nikel ose argjend të ndezur. Shumë dizajne ndriçimi tani janë duke përzier metale: ari me argjend, bakër me bronzi, për një pamje të sofistikuar moderne.

Cilado qoftë stili juaj i dizajnit, ndaloni për të parë tendencat më të reja të ndriçimit 2019 dhe bisedoni me ekspertët tanë të ndriçimit rreth sjelljes së këtyre elementeve të reja në paraqitjen e ndriçimit tuaj në shtëpi.