Instalime Elektrike

Instalime Elektrike

Instalime elektrike

Instalime Elektrike nga stafi i albalight Albalight i cili eshte i specializuar per sherbime te ndryshme si edhe projektim per ndertesa apo infrastruktura nga me komplekset. Albalight ofron projektim per sisteme te ndryshme ndricimi, sisteme inteligjente, sisteme automatizimi per industri te renda etj…

Albalight ofron sisteme ndricimi per rruge me prozhektore cilesor apo ambiente te brendshme me produkte LED te prodhuara dhe certifikuara me sipas standartit  ISO 9001:2015 me nr  certifikate 138/18

Albalight ndjek prakitka Europiane per instalacinet elektrike si psh:

  • Teknika e instalimit konvensional
  • Menaxhimi i ndërtesave me sisteme suplementare Fieldbus (Europäischer InstallationsBus; EIB**)
  • Menaxhimi i ndërtesave pa sisteme suplementare Fieldbus (Power-Net EIB)

Produktet e perdorura gjate instalimeve jane te garantuara dhe me cilesi garancie.

Per produkte te instalimeve elektrike vizitoni dyqanin tone tek rruga  Teodor Keko, Unaza e Re, ose ne dyqanin online  ku do te gjeni te gjitha produktet e nevojshme per instalime elektrike apo ndricim sa me te kendshem te ambientit tuaj.

Cdo produkt  per instalime elektrike nga Albalight i porositur nepermjet faqes se webit mund ta merrni me zbritje deri ne 20%

Stafi i Albalight eshte i specializuar per zhvillimin e infrastrukturave elektrike nga komplekset. Albalight eshte e specializuar per sisteme elektrike dhe sisteme ndricimi moderne me teknologjine me te fundit teknologjine e ndricimit LED.

Albalight eshte e specializuar per dhe per zhivillimin infrastrukturave te autmoatizuara si , Smart Home apo Smart City me produkte nga HDL.Per nje shtepi smart na kontaktoni dhe ne do ju sjellim shtepine tuaj ne smartphone tuaj. Smart Home, instalime elektrike, produkte ndricimi cilsore, produkte te markes tone Albalight apo  prododukte te ELETTROCANALI , te gjitha ne nje pike referimi, ALBALIGHT SH.P.K

Per me shume informacion rreth produkteve apo sherbimeve te ofruara nga Albalight mund te na gjeni dhe ne mediat sociale si Instagram apo Facebook