Albalight Sh.p.k

Albalight vjen prane jush me nje sere sherbimesh dhe produktesh elektrike.
Llampa ,shirita dhe produkte te tjera LED te nje cilesie te lartë i gjeni vetem prane AlbaLight.

Albalight-creativity-projects
Albalight: Është një kompani e specializuar në e industrinë e ndriçimit per shërbime elektrike.
Cdo projekt është hartuar me kujdes dhe zbatohet nga një staf i specializuar dhe i certifikuar. Ajo që është e rëndësishme për t’u përmendur është se Albalight punon në Shqipëri dhe Ballkan, duke shpërndarë produkte LED dhe duke ofruar shërbime dhe produkte te tjera elektrike.

Cfare ofron Albalight

Albalight ofron produkte dhe shërbime me cilësi të lartë, të cilat janë 100% ekoologjike.
Ne ofrojmë shërbime dhe produkte të ndriçimit, si llampat tradicionale, llampat UV, por më e rëndësishmja është edhe LED. Ne jemi të fokusuar në produktet e LED-it, sepse ata jetojnë më shumë, janë më efikasë dhe janë me ecologjike. LED është një teknologji shumë efiçiente e energjisë dhe ka potencial për të ndryshuar rrënjësisht të ardhmen e ndriçimit LED llambë 25 herë më e gjatë se ndriçimi inkandeshent. Me llamba LED miqësore të ECO mund të kurseni më shumë se 100 $ në një vit nga faturat e energjisë elektrike.

Shiko Produktet

lamp
llampa-led

WE HAVE SKILLS TO SHOW

Energy Savings 90%
Price 70%
Quality of light 80%
Eco-Friendly 96%