LLambe Filament – E14 – 7.5W

632 L1,090 L

30 in stock

Compare
SKU: N/A Categories: , Tags: ,

632 L1,090 L

Clear

Pershkrimi

Llamba inkandeshente përbëhen nga një xham me ajër të ngjeshur me një fije e hollë e tela tungsten brenda llambë, nëpërmjet të cilit një aktuale elektrike është kaluar. Telat e kontaktit dhe një bazë me dy (ose më shumë) përçuesve sigurojnë lidhje elektrike me filament.

LLAMBE ME FILAMENT LED

LLambe Filament - E14 - 7.5W

632 L1,090 L

Add to Cart